Apa alcalina Kangen

Apa alcalina Kangen

Apa alcalina kangen - Apa terapeutica!
Potabila – 3 niveluri de alcalinitate  pH 8.5/ pH 9/ pH 9.5
Se recomanda sa se consume zilnic 2 – 3 litri din aceasta apa in afara meselor.


Apa alcalina kangen si sanatatea
Apa alcalina kangen nu este un medicament! Este particularitatea sa de a face corpul mai alcalin - reduce nivelul de aciditate al acestuia.


Este bine stabilit faptul ca pentru a ajuta corpul sa devina alcalin trebuie eliminate treptat patologiile si bolile care au fost rezultatul acestei aciditati.


Apa alcalina kangen si bucataria
1. Prepararea orezului: spalati orezul cu apa acida, apoi lasati-l sa se umfle 30 – 60 minute in apa alcalina kangen. Fiert in aceasta apa, orezul ionizat va avea un gust excelent si isi va pastra prospetimea mai mult timp.


2. Cafea, ceai, infuzii: Apa alcalina kangen reduce amaraciunea ceaiului, da o culoare frumoasa si accentueaza aroma chiar si cu apa rece. Ea imbunatateste aroma si culoarea cafelei pastrandu-si in acelasi timp savoarea. Rezultatul: utilizati mai putin produs pentru mai multa savoare.


3. Albirea legumelor verzi: Spanacul, brocoli si alte legume verzi isi vor pastra aroma si culoarea verde luminoasa.


4. Legume si fructe: Spalarea cu aceasta apa pastreaza prospetimea si creste durata lor de pastrare. Salata de fructe facuta cu apa alcalina Kangen este absolut delicioasa.


5. In supe si sosuri: Apa alcalina kangen intensifica aroma chiar si cu foarte putine condimente pentru ca proprietatile de dispersie ale acestei ape intensifica gustul natural al ingredientelor.
6. Spalarea carnii, a pestelui si a ficatului: Puteti curata carne, organe, miel si alte tipuri de carne pentru a elimina mirosurile nedorite. Inmuiati pentru 20 de minute, aceasta va elimina sangele si va reduce gusturile rele. Un peste fiert in apa alcalina kangen nu degaja niciun miros.
7. Reducerea timpului de preparare: Apa alcalina kangen este o buna conducatoare de caldura, ceea ce reduce costurile de energie. Fiti atenti sa nu ardeti preparatele deoarece acestea vor fi gata mult mai rapid decat de obicei.
8. In bauturi: pentru a usura gustul cockteil-urilor inghetate, alcoolice sau nu, pentru a lungi whisky–ul, pregatirea siropurilor de fruce, a ceaiului rece …


Pentru spalarea lenjeriei si a hainelor
Dupa inmuiere in apa puternic alcalina (pH 11.5) pentru a elimina petele, clatiti cu apa alcalina kangen pH 9.5 pentru a inviora culorile si a catifela hainele.


Pentru plante
Udati plantele si pastrati pentru mai mult timp florile taiate prin utilizarea apei alcaline kangen cu pH 9. Altele, cum ar fi trandafirii, prefera o apa mai acida, deci in acest caz, folositi o dilutie cu un pH mai acid. Apa alcalina kangen stimuleaza germinarea si mareste viteza de crestere.


Apa Kangen si animalele
Apa alcalina kangen este recomandata si pentru animale pentru a fi in forma si mai sanatoase. Puii vor fi mai puternici si vor creste mai armonios.
Ca si in cazul oamenilor, apa alcalina kangen reduce aciditatea din urina lor si diminueaza mirosul corpului. Apa kangen are un efect pozitiv asupra frecventei de ouare a gainilor, carnea lor are un gust mai bun. Apa alcalina kangen inhiba dezvoltarea de grasime.


Nota: Uneori, unii oameni au nevoie de o scurta faza de adaptare, timp in care oragnismul se obisnuieste cu aceasta noua apa puternic alcalina. Aceasta poate provoca simptome precum dureri de cap,ameteli, tuse, eruptii cutanate, diaree, etc. Este o reactie normala a organismului care incepe sa curete toxinele acide acumulate. Este un semn ca era urgent sa faceti ceva! In acest caz, incepeti sa beti apa alcalina kangen cu pH 8.5 pentru cateva saptamanai, apoi treceti treptat la apa cu pH 9, dupa care finalizati cu apa cu pH 9.5.


Pastrare
 Apa alcalina kangen este preferabil sa fie pastrata la frigider intr-un recipient din sticla inchis. Plasticul nu este recomandat, iar recipientele din metal sunt total interzise. Apa alcalina kangen poate fi pastrata astfel timp de 2-3 zile. Cu toate acestea, cel mai bine este sa se consume in timpul zilei.